Gislved-Bredaryd 12-2

Som rubriken lyder, det gick inte så bra på hemmamatchen mot Gislaved idag:/ Vi var lite rädda för särskilt en spelare. Jag började med att vara topp, det gick INTE bra. Jag var helt förvirrad och visste inte vad jag skulle vara någonstans och vad jag skulle göra. Men sen fick jag vara back och även fast jag var mittback, som jag inte är van vid, så kände jag mig VÄLDIGT mycket säkrare på vad jag skulle göra och så. Det här var sista matchen så vi ska ha en lagfest/avslutningsfest nästa måndag. Om en kvart börjar William Spetz program som jag absolut inte vill missa men jag kommer tillbaka imorn, mamma börjar jobba imon så jag ska vara hemma själv. Och snart är det höstlov och så. Men vi hörs!:)

Äääääääntliiiiiiiiiiiiiigeeeeeeeen bloggning!!!:D

Nu har jag inte bloggat på JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTEEEEEEEEEEELÄÄÄÄNGEEEE!!! Inte orkat. Men nu är det så sjukt kul att göra det!:) Har varit på Torsdax ikväll och det var "På Minuten" så det var jättekul. Imon har sexorna Disco så det är i gympasalen som jag kommer vara i imon kväll. Ska ta en rejäl bloggning snart. Hörs!:)


Förra rubriken kanske inte stämde riktigt:/

Back on track? Svar: Nej! Inte bloggat men hemmamatch mot Ljungby imon. Hoppas det går bättre än förra gången då det blev 4-0 till Ljungby. Har vart i Gullbranna idag för att mamma och pappa skulle hjälpa mormor och morfar att ta ner tältet och morfar tog även hem husvagnen. Upptäckte att jag hade löss igår så har behandlat, dom ska tydligen vara döda nu:/ Ridskola igår. Tror inte att jag behöver skriva så mycket om det;) men jag hade Lukas. Om en vecka är man på Cypern, åker på fredag:D Tagga! Hörs!:)

RSS 2.0