Vart i stan!

Vart i stan idag och shoppat kläder till skolavslutningen, blev en klänning från KappAhl. Red igen på ridskolan igår, gick sådär. Jag hade Lewisia, som är vlädigt seg och jag har inte ridit henne innan så jag är inte så van. Hon stannade hela tiden, berodde på mig med men, jag är som sagt inte van. Ridskola imon igen, vi får hoppas att det går bättre då:) Nu ska jag kolla bloggar!

Hallå?

Idag var det XL för sista gången annars har jag bara vart hemma. Missade ridningen förra fredagen så jag ska rida igen imon, kul. Bye!


Anneberg

Vart vid Anneberg och badat med Philip, Linus, Felix, Evelina, Julia, Ebba och Johanna. Det var jättekul men LITE kallt i vattnet. Det gick bra på orienteringen idag i skolan, jag kom femma av tjejerna och fyran kom tvåa. Sexan vann.

Hey

Ridningen gick bra, som vanligt. Hade Lewis och vi skulle hoppa naturhinder. Hoppade i galopp för första gången, skitkul, såklart. Lewis var lite trött eftersom det var så varmt men han klarade det bra. Tröjan var jätteblöt, av svett, inte så... Skönt. Sen fort hem och duscha för att kunna vara bollkalle på en A-lagsmatch. Blev väldigt stressigt för att mamma hade glömt nycklarna hemma så mamma åkte och hämtade nycklar hos mormor och morfar. Duscha på fem minuter, springa till A-planen med en macka i varje hand, skynda sig att äta upp för att sälja lotter och sen vara bollkalle. Hade fotbollsmatch, borta, mot Ljungby idag på morgonen. Första halvlek gjorde dom ett mål och i andra halvlek gjorde dom tre mål till så mdet slutade 4-0, men det är vårt bästa hittills. Julle skadade sig, 2 gånger. Men, men... Vi har faktiskt bara spelat i 5 månader.

Hade ett par byxor med hål i hemma...

me 
...Som blev ett par shorts.

Ps. Det var ett för stort hål som bara blev större.Ds

Tja!

Vart med Ebba hela dagen. Hade vattenkrig, vi hade bara en vattenpistol som funkade så vi fick ta lite andra grejer som funkar lika bra. Ridskola imon. Inte ridit på två veckor och håller på och blir galen.

Nydala

Det var jättekul i Nydala såg/träffade några som jag kände, bland annat en i min ridgrupp. Vi var vid olika stationer och den roligaste var när man skulle sitta på en stång och försöka slå ner den som satt framför. Dom sa att det var svårt att sitta kvar men... FEL, det var lätt. I och för sig inte lika lätt när man skulle slå samtidigt men det gick bra:). Alice som rider nästan varje dag har väldigt bra balans så hon slog ner alla i hennes grupp:D, där fick killarna. Måste gå och lägga mig nu annars blir pappa galen på mig. Berättar om junni imon.

My music style

 

Dagen

Vi cyklade till Forsheda idag, lite eftersom det var så varmt men eftersom vi cyklade direkt när skolan började och var tillbaka till 10 så hann det inte bli så jättevarmt men tillräckligt. Vi orienterade sista lektionen så blev extra idrott och ingen engelska. Det fanns två banor och man skulle försöka hinna springa båda av dom. På den norra så var det bara 5 kontroller och på den södra så vardet bara 4 så lite tråkigt för oss som orienterar (jag har orienterat men gör inte det längre). Men vi gladde oss åt att killarna sprang lite fel för att dom följde efter oss, som lurade dom lite bara för att dom följde efter och inte sprang helt själva.;) Alice följde med hem och vi spelade kubb, jag vann båda gångerna.:) Junni imon (juniorerna), sista gången och det är picknick. Ingen vanlig skoldag imon utan medeltidsdag i Nydala. Hoppas att det inte regnar, blåser, är kallt och att det är kul.


Ponnybrudern.blogg.se

Du borde verkloligen läsa min kompis Alice blogg http://ponnybrudern.blogg.se/ för den är verkligen jättebra. Och snart ska hon börja tävla med sin c-ponny Evita.

Klassikern

Klassikern är en grej som vi cyklar, simmar och springer, i min skola. Först ska man cykla till Forsheda (Forshedabadet), där ska man simma en längd beroende på vad man väljer. Cykla tillbaka, till elljusspåret och springa en viss sträcka, också beroende på vad man väljer att delta i. Tillbaks till skolan, och in i mål. Finns ganska många olika "svårighetsgrade" att välja på. Återkommer om dom.

Yezzz...

...Jag har har inte bloggat på jättelänge men det på grund av att vi har varit i gullbranna sen i onsdags kväll till lördag förmiddag, så missade ridningen i fredags, dåligt.:( Där firade mormor och morfar, Martina och Mathias, Matilda och Mobin och Johan och Marta, mig. Det som jag fick av dom har ni redan sett (två av sakerna fick jag av farmor och farfar). Ella och Ester var här i helgen så jag var med dom. Vi hade vattenkrig, det blev typ jag och Ella mot Ester. I söndags var det ju fotbollsträning och det gick jättebra fast man fick ont i huvudet eftersom det var typ 21-25 grader varmt. Måndag idag och vanlig skoldag. Dans idag, längesen nu men vi kom ihåg dansen hyfsat bra i alla fall.;) Bakade bananmuffins, blev inte som dom brukade eftersom vi inte hade nån bikarbonat men mamma trodde inte att det gjorde nåt. Men det gjorde det, men dom blev ganska okej i alla fall. Imon ska vi cykla till Forsheda med skolan (bara 4:an). Vi ska kolla vilka vägar vi ska cykla när vi ska cykla klassikern. Första året.



Kram Maja!

Mina födelsedagspresenter

ADICOLOR AIRLINER - Axelremsväskor - Vitt







Ridskola igår, slappa idag & och fylla 11 imon!

Hade Kurre igår. Och vi red barbacka. Kurre brukar vara ganska seg eftersom han har gått i pension och är 24 år men, vi klarade det jättebra. Saktade av till skritt några gånger när vi travade, för att han tyckte att han hade jobbat fördigt när vi hade ridit slalom eller för att han var "rädd" och inte ville kliva i bajshögarna. Galopperade barbacka för första gången och det gick jättebra och även Kurre skötte sig. 

Idag är det slappdag för jag vet inte vad jag ska göra mer än att sitta här och vid tv:n. Imon. Fyller jag 11 och dagen börjar med hemmamatch mot Taberg. Sen är det hem och duscha och byta om för sen ska jag till Missionskyrkan och öva inför Mixet show. Tårtbuffe efter det och sen Mixet show. Hem och farmor och farfar kommer och firar mig. Vet inte om jag hinner blogga men nu vet ni i alla fall HUR jag kommer fira min 11-årsdag.

Grymt bra låtar!


Inte bloggat!

På en vecka. Varit skönt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu längre så jag kommer nog inte blogga jättemycket nu eftersom jag inte kan sitta vid datorn hela tiden och kan inte blogga nån annan stans ifrån.

RSS 2.0