Bilder?

Vet inte hur det blir med bilderna eftersom jag inte vet vad ni vill se. Och kanske inte blir jättemycket bloggat heller.


Ingen skola

Ingen skola idag, vi är lediga imon eftersom det är första maj så lediga idag också. Så kvar på Gullbranna till imon, gött.


Gullbranna!

Äntligen framme och har ätit. Potatis och biffar, jättegott!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3403393/images/2012/pic_200433853.jpg" class="image">


Dynamit...

...Bråkade. Så blev inget ridet för han bet ihop så vi fick inte in bettet och han vägrade att gapa. Vi försökte i en kvart men han bara stod där. Så vi fick ta av sadeln igen och gå ut och gå i stället. Det gick ju sådär bra. Han skulle bara äta, gick lite men tog inte upp huvudet. Sen fick vi ut honom på vägen men han sprang tillbaka igen. Så det var bara och släppa ut honom i hagen igen.

Han är så rolig!:D

 

Helg!

Ska till Dynamit idag. Gullbranna imon, bästa placet. Kommer bilder.

Let's dance

Anledningen till att jag inte har bloggat på två dagar är att jag har varit sjuk, magsjuk. Så, inte så kul. Nu kollar jag på let's dance och ridningen gick jättebra. Hade Zimsa. Vi skrittade ut nästan hela lektionen sen red vi lite i ridhuset.

OBS! Glömde!

http://www.jfr.se/ Länken till smyckessidan!

ÄNTLIGEN!!!!!!! SOOOOOOOOOOOL!

Och det har vi inte haft på LÄNGE! Hoppas bara att det håller i sig. Hittat en smyckessida (du kanske redan har hittat den men inte JAG), det är jättecoola smycken och jag älskar pistolsmyckerna.



Armband - USA 
Armband - Tassla skull (rosa)
Armband - Tassla skull (gul)
Armband - Skulls of yellow
Armband - Viridi (blå)


Armband - Viridi (grön)
Pistol Ear
Örhängen - Handklovar (silver)
Örhängen - Pistolasa (silver)
Örhängen - Littles
Fjäder - Molto
Halsband - Bulkhead (silver)
Halsband - Etno (färgglad)
Halsband - Long Cross
Halsband - Laila
Dubbelring - Krossikant (silver)

Glee, Poker Face!


Glee, Somebudy That I Used To Know! BÄST!


Längtar

Längtar till imon för då ska jag och Linnea prova catwalken till på onsdag och det ska bli jättekul. Inte gjort något idag. Bara kollat på tv, varit i skolan och ätit, typ. Nu är det engelskaläxa som står på schemat.

Engelskaläxa till imon, test!


Slapp dag

me

Söndag...

...Igen. Nån invigning av nån ladugård idag. Tråkigt. Men pallar inte vara hemma själv. Så blir nog ingen fotboll idag för mig. Nu måste jag gå och klä på mig.

I Love You Zimsa!

Gick SUPER på Blåbärshoppningen. Mer kan jag inte säga.

zimsa meme 
Love You Zimsa!

Ridit och kollat på The Vampire Daires

The Vampire Daires är såhääääääär bra. Jag pallar för sjutton inte vänta tills nästa fredag innan jag får se hur det fortsätter. Ååååååh, jag blir galen. Hade Zimsa idag och hon bråkade lite och sen visste hon var vi skulle göra så hon typ "Åh, ska vi hoppa denna banan igen. Jamen det var ju kul innan så vi gasar på lite till". Typ. När dom andra hästarna gick in till mitten så snurrade hon bara runt och ryggade. Ska rida henne imon på Blåbärshoppningen så får vi se hur det går och hoppas att hon inte blir lika bråkig då eftersom hon ska vara själv i ridhuset. men det ska nog gå bra. Nu blirre Let's Dance!


Normal dag...

...Och det är ganska tråkigt. Hade kök idag på Torsdax och vi gjorde tacos (såklart), men jag var inte hungrig för jag hade precis ätit en korv innan jag cyklade dit och... var helt enkelt inte sugen. Jag har inget att skriva om förutom det vanliga. Så... bye bye!

Längtar...

...Sååååååå MYCKET tills det blir fredag och sen ÄNTLIGEN lördag och blåbärshoppning. Måste gå upp halv åtta, jobbigt, men resten ska nog gå bra. Juniorerna var jättegott idag, för vi åt tre-rätters middag och det var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GOTT! Till förätt var det två olika snittar, en med räkost och en med smör och skinka. Till varmrätt var det hemmagjorda biffar och hemmagjort potatismos. Och till desär var det marängswisch, glass och hemmmagjord kola eller chokladsås. Jättegott som sagt!

Lyssnar på Miley Cyrus...

...Och hon är jättebra! Annars skulle jag ju inte lyssna på henne. Anmälde mig til 30 cm igår och att jag ville ha Lewis men om det är många som vill ha honom så kanske jag får nån annan, jag vet inte. Har varit med Alice idag och varit på XL. Det gick jättebra att öva och jag LÄNGTAR verkligen till 13 maj. Eller alla längtar väl efter sin födelsedag men jag längtar också efter showen såklart. Vi fick majblommorna idag, dom är jättefina detta året. Ska köpa en själv men sen har jag bara tre kronor kvar i så fall.

Nu är det bestämt

Jag ska hoppa Blåbärshoppning på lördag, ni kanske tycker det är fjantigt men jag har faktiskt bara ridit på ridskola i ett halvår, egen häst ett halvår och drop-in ridning i ett halvår. Så det räcker för mig. Ska anmäla mig sen. Nu ska jag göra engelskaläxan och sen blirre tv:n.


No dance:(

Då har man varit på UV-invigning och kollat på Ponnyakuten som är sååå bra! Skola imon igen. Men ingen dans. Bra, för mig efter som jag är förkyld men tråkigt att inte ha nåt att göra.

Hello!

Cyklat till farmor och farfar och tillbaka nu på förmiddan. Kanske ska gå bort och kolla på fotbollsträningen sen. Och mer vet jag inte om dagen.

Nu blir det Kvällen är din...

...Undrar hur det går för Hampus?!:)

God eftremiddag...

...Säger man väl. Slapp dag framför tv:n och datorn. Ikväll drar jag, mamma, Hugo och Algot in till kusinerna i Värnamo. Kul!

Dålig humor, vet men älskar dom ändå!

 
 
 
 


Alice?

Kanske ringer Alice sen?! Vet inte. Ringer inte nu för jag undrar och hon har vaknat än eller om hon som vanligt vid den här tiden på helgerna... sover. Annars vet jag ingenting om lördagen.

Trött...

...Är vad jag är. Hade Zimsa idag och vi hoppade, det gick jättebra. Nu ska jag kolla på Fredagkväll med Malin. Chio!

Today is a fun day!

Linnea följde med hem efter skolan sen åkte vi till Smålänningen. Vi fick välja lite själva vad vi skulle ha för kläder också skulle vi ha, skor (såklart), solglasögon, nån väska och lite sånt. Jättekul och jag trivdes i alla kläder och skor. Tanterna ska tydligen gå också. Haha! Längtar!:)


Missförstått...

...Vad mamma har sagt och ska inte prova kläder på fredag utan vi skulle kolla när Linnea kunde och jag tyckte det lät som att det var bestämt att vi skulle prova på fredag men tydligen inte så vi ska prova kläderna imon för det passade Linnea bäst. Jag "ljög" visst men hoppas att en så "liten" grej inte gjorde nånting. Nu blir det bygglov!

Sjuk igen!

Och just därför blev det ingen bloggning igår. Fick jätteont i öronen natten till tisdag och då blev helt orkeslös igen. Så jag har varit hemma igår och idag. Gissa om det har varit tråkigt! Blir nog skola imon men först doktorn. En och en halv vecka i soffan är APTRÅKIGT! Ridlektion på fredag och om jag känner att jag inte orkar resten av ridlektionen kan jag (förhoppningsvis) ta det lite lugnare resten av ridlektionen. Ska prova kläder på Smålänningen på fredag också, till ett jättejippo med modeshow som dom ska ha. Så jag och Linnea ska dit och prova våra kläder. Ingen ledig tid på fredag alltså. Hoppas det blir en bra fredag då för annars kommer jag inte att klara mig.   

Peace & Love

      

Is my FAVORITE

Tjaa

Kollat på "Att stå ut med Derek" som jag missade innan och det är fortfarande lika bra. Åt på McDonalds, varit på Eco, Stadium och stannat utanför några andra affärer medans nån annan sprang in. Annat har jag inte gjort idag. Imon är det skola igen och jag är inte särskilt sugen på det faktiskt. Först och främst för att jag inte har fått ta ut lovet som jag ville och sen att jag är ganska trött efter att ha varit sjuk och orkar inte alls samma som när jag inte varit sjuk. Vi får helt enkelt se hur det går. Glöm inte att fråga på till frågestunden på onsdag.

Sjukt tråkigt påsklov

Varit sjuk måndag till onsdag så jag har haft ett SJUKT påsklov. Har varit väldigt trött torsdag fredag men har mest suttit i soffan och trött masat mig till toan ibland. Farmor fyllde sextio förra veckan så nu i helgen har vi yp varit på hajk 17 stycken för att fira farmor. Lite jobbigt att inte kunna göra så mycket men det var okej i alla fall. Några som har frågat hur jag mår och om vi kan följa varandra. Svar: Jag mår hyfsat och blir bara bättre. Jag vill jättegärna följa andra bloggar. Så om du "byta" bloggadress med mig så mejla din bloggadress till [email protected]. Märk mejlet med BLOGG. 

Kommer svara på frågor på onsdag så kom igen och fråga antingen via mejl eller kommentar.  

RSS 2.0