Kebabtallrik...

...Blirre snart, när pappa kommer tillbaka, gott! Till det blirre Gladitorerna, inte jätteintresserad av det men Hugo får ju välja eftersom han fyller åtta idag. Nu börjar det.

Hej

Firat Hugo,som fyller åtta idag, idag först på morgonen och sen drog jag och mamma till stan. Var inne på Eco som öppnade igår i Värnamo. Köpte två presenter till Hugos kompisar som han ska på kalas till, nu vid fyra. Köpte även ett par löparskor till mig. Måste passa Algot lite nu. Återkommer


Vanliga versionen och den bästa... när min vikarie/lärare sjungen den (den nedersta)


Lukas och Lewis

Det var tänkt att jag skulle ha Lewis idag men Leila var inte där så då sa jag till mamma att jag ville ha Lukas och då hörde Linda det och sa att jag fick ta Lukas så kunde Lewis vila till hopplektionen. Så det blev stor häst i stället för B-ponny. Han var väl lite pigg när vi skulle galoppera och sen resten av lektionen så jag trodde armarna skulle gå av men tror ni han lyssnade på mig när jag ville att han skulle sakta av? Nej. Så när hästarna fick skritta på långa tyglar så släppte jag både stigbyglar och tyglar och la mig ner på halsen för jag orkade inte hålla tyglarna knappt. Nästa vecka är det sportlov så det är ingen ridning men teori så jag ska åka på det på onsdag klockan fem. Kul! På onsdag är det även "öppet hus" i församlingshemmet så jag och några kompisar ska dit, också lyckas vi förhoppningsvis få med killarna också.   

Följ mig

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3580765/majaclaesson?claim=fktqk842r9h">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Me

me

Hey hey

Inte gjort något annat än kollat på tv och vara inne på datorn idag efter skolan. VET inte särskilt bra men vad jag ska jag göra när jag inte har något att göra och Hugo är sjuk, så hela dagen blir helt konstig. Imon där emot så är det äntligen ridskola, äntligen får jag rida (fast det bara var en vecka sen), men en vecka är VÄLDIGT lång tid faktiskt. Särskilt när man ska rida. Varför går en vecka alltid så slött när man ska rida? Hur som helst så suger det! Ska nog ha en ny bloggheader, inte riktigt nöjd med den jag har nu. Plus att det inte ens går att gå till nästa sida på den. DÅÅÅÅÅLIIIGT! Vi får se om jag hittar nåt.

Vet

Ja, jag VET att jag inte har skrivit på två dagar men i måndags så var jag trött efter barnkörlägret så jag gick inte på dansen för annars skulle jag inte ha kommit hem sen. Igår så dushade jag inte när mamma sa det så jag fick inte gå utanför rummet resten av kvällen. Men nu har jag duschat. Vi skramlade bössor idag på Juniorerna och det var jättekul. Det gick jättebra, vi fick ihop över ett tusen kronor. Vi stod i en timma så, inte så dåligt, enligt mig och dom andra. Imon har jag ingen matte på morgonen för att sexorna har internationella prov så vi ska kolla på Mio min Mio i stället. För vi har läst den boken så nu ska vi bara kolla på filmen också. På fredag är det ridskola som vanligt och på lördag ska jag förhoppningsvis rida Velicia också fyller Hugo år. På söndag ska jag sjunga med Martina och sen ska vi fira Hugo och mamma. Nu blirre Gabba Gabba och kvällsmat. Good Night!

Nu...

...Kan jag blogga lite snabbt. Helgen var verkligen JÄTTEROLIG, några fjortisar, knappt att vi överlevde men vi klarade det tillsammans. Vet inte vad jag ska skriva om det, jag kan inte säga/skriva mer än att det verkligen har varit jätteroligt. Imon ska dom små dansa sin sista gång så jag kanske kommer att hinna göra lite mer på måndagar sen och där med sköta bloggen mer och bättre. Har varit hos mormor och morfar idag och övat lite eftersom jag ska sjunga med Martina i Missionskyrkan på söndag. Martina kommer hit imon så vi ska öva imon med. Ingen piano imon så jag spelar inte på fyra veckor eftersom vi har påsklov vecka fjorton. Nu blirre rostad macka och oboy till Så ska det låta och kanske lite skratt när man kollar på TimmeOut halv nio. 




 

Inte just nu...

...Pallar inte blogga just nu. Vill bara ut i solen och sova typ efter helgen. Blir ganska trött efter ett läger där man jämt ska stå upp så man bara vill sova HELA tiden. Nu ska jag ut i solen. 

My bloggweekend

Fick Zimsa idag på ridsolan och hon var jättesnäll och böjde inte ner huvudet. Först red vi ut lite eftersom det var runt 17 grader varmt. När vi kom tillbaka till ridhuset så skulle vi trava över bommar på ena långsidan och på andra fick vi galoppera om vi ville. Men jag fick inte galoppera för att jag skulle komma för nära dom som var framför då eftersom jag red häst och inte ponny. Synd att inte få göra det när man vill det. Barnkörläger imon och jag tror inte jag kan blogga någonstans när vi är där. På lördagen tror jag inte att jag hinner blogga innan vi ska vara vid missionskyrkan och hämta dom som ska med till Stockaryd. På söndag ska jag försöka att hinna blogga om helgen. Ha en trvlig helg också ses vi på söndag. Nu ska jag packa för imon.

Tja

Han tyvärr inte blogga igår för vi kom hem halv nio också skulle jag göra matteläxan och sen var man ju ganska trött. Jag köpte en kjol, två läppglans, en kofta, ett linne, ett par "ballerinaskor", ett par gummistövlar, ett bar gladiatorskor, en svart och vitrandig bikini, en jacka... och sen kommer jag inte på mer. Jag och mamma var i stan idag och köpte ett par rosa byxor, ett svart och ett vitt linne och sex par örhänge. Läxa nu.


Me today (Ursäkta snedbilden, igen)

me

Bla, bla, bla, bla, bla, bla...

...Vet inte vad jag ska skriva för rubrik så det blev Bla, bla, bla, bla, bla, bla. Jaja. Hann inte skriva så mycket igår men vi fick resultaten från kängurumattetävlingen och jag var bäst av tjejerna och jag trodde att jag typ skulle komma på tredjeplats om jag fick ett diplom. Trodde absolut att Alice skulle bli bäst av tjejerna men det blev hon inte. Hon kom tvåa. Förra året kom hon etta och jag tvåa, det skiljde ett poäng men nu kom ju jag etta och hon tvåa och det skiljde två poäng. Blev inte bäst i klassen för bästa killen fick ett poäng mer än vad jag fick. Jag fick femtiofem poäng. Nu klockan fem är det Xl och jag pallar inte cykla i det här vädret, det är sååå TRÅKIGT! Men tyvärr inget att göra åt. Måste nog cykla nu.

My day!

Skola, dans, hem, äta, blogga, på Hugos sista innebandyträning och föräldrarna spelar, hem, äta, försöka blogga, kolla på familjen annorlunda och sova! Det var min dag. Nu ska vi visst åka till innebandyn men vi hörs!

Me! Ursäkta snedbilden!

Me

Hey hey


Ingen fotbollsträning för mig idag, Jag är förkyld och vi ska till Ebba klockan två när min fotbollsträning är så blir inget för mig idag. Nu ÄNTLIGEN har jag skickat bilderna till hon som ska göra min bloggheader. Blir nog klar nån dag i veckan eftersom jag skickade dom lite sent, tror jag. Men jag kan ingenting om sånt så vi får se när den blir klar. Vet inte om jag kan blogga på datorn Ebba och dom har (vet inte om jag får) men vi får väl se om det med.

Designen...

...Kommer förhoppningsvis ikväll eller imon. Jag tror jag ska ha ceris färg, jag kan ju alltid ändra. Tror jag. Jaja. Ses vi på barnkörlägret i Stockaryd förresten? Det vore kul!:)

Hey

Bloggar och har tråkigt medans Bortspolad går på tv:n på sextioårsfesten i Norra Skolan. Idag har jag ju ridit och varit inne på datorn. Har skypat med Alice lite också. Nu är man här och imon blirre fotboll och hem till Ebba och föräldrarna ska planera legoland som vi ska till i midsommar. Sen inget mer. Som VANLIGT! Faktiskt tråkigt att man alltid vet vad som händer på söndagarna.

Just have fun!


Love yourself


Ska DU på barnkörläger i Stockaryd den 24-25 mars?

Svara genom att kommentera!

Velicia (närmsta hästen)

velicia

Ridit!

Jag var och red hos Dynamit innan men det blev inte rikrigt som jag tänkt mig. Julia var inte där just då så jag och pappa började med att mocka. Vi fick tömma tre gånger på tre boxar, alla gånger var skottkärran överfull.
När Julia kom och hjälpte till med det sista så frågade hon om jag ville rida Velicia som är en och sjuttiotvå och Dynamit är runt en meter så lite skillnad kan man väl säga. Velicia var halt så hon fick bara skritta och trava en liten bit. Men det passade mig bra i och med att det var första gången jag red henne och första gången jag red nån som var så stor. Hon var jättesnäll men om du såg henne i stallet skulle du nog inte tro att hon var så snäll och rida för där står hon inte still mer än MAX en sekund förrens man tar fram ett spö. Som sagt jättesnäll att rida och bara lunkade på och i traven var hon också helt lugn och brydde sig inte om vad som hände runt omkring henne typ. Gillade inte riktigt när vi stannade och gjorde halt.

Nu till en HELT annan sak.
Ska skaffa en bloggheader som en på s.s ska göra till mig. Vilken färg tycker du att jag ska ha på den, limegrön eller ceris?

Tjaaaaa!

Ridskola idag. Vet inte vilken häst jag får men Lukas vore trevligt att få, haha! Inte mycket mer än så förutom att kolla på tv och vara inne på datorn eftersom jag inte hinner mycket mer än ridningen efter skolan.

Ny blogg!

Detta är då min nya blogg. Känns lite konstigt efter att först ha haft blogg.se och sen bytt till devote.se men nu tillbaka till blogg.se igen. Har fortfarande kvar min blogg på devote.se som jag fortfarande driver. http://majame.devote.se/ Skaffade blogg.se igen för jag tror jag ska betala så att blogg tas bort och det bara är .se Det här blir mer som en fortsättning på min gamla blogg fast på blogg.se istället för devote.se. Så om ni vill veta lite mer antar jag att ni får gå in på http://majame.devote.se/ och kolla det ni vill veta och om ni inte hittar det ni söker så får ni helt enkelt fråga.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0