Back on track!

Börjar med den här. Spelade match igår mot Taberg. Det gick väl inte så bra, 8-1 till Taberg. Men dom har spelat mycket längre än oss. Vilma "trillade"/"tacklades" så att hon landade på armen som vreds lite. Så hon sprang av planen så fort hon kunde och domarn blåste inte, vilket vi tycker att hon skulle gjort. Sen så blev det mål för Taberg när bollen egentligen hade kommit utanför målet och slagit i nätet så att det såg ut som att det blev mål. Men inget hål i nätet så... vi blev lite sura för det.
Ridskolan började i fredags, jättekul som vanligt. Jag hade Lukas, som jag blev jätteglad för, så att jag slapp skämma ut mig. Nya grupper.;) Har vart på Second Hand i Gnosjö med farmor. Vi hittade ett par skinnbyxor som vi sydde en skinnkjol av. Och en jätteskön, silvrig fotölj. Jättenöjd!:) Torsdax på torsdag.:D C Ya!:)

Heysan!:D

Nu kände jag för att sätta på datorn och blogga, som jag inte gjort på två dar för att jag antingen inte har hunnit eller för att det helt enkelt varit för varmt.;) I förrgår hade jag fotbollsträning <3, jättekul som vanligt! Och Bella var snabbare än Peter på Idioten så han ska bjuda på glass:) Igår var det jättevarmt så jag cyklade med Ebba till Anneberg, lite kallt men gött och bada. Imon ska vi till Vrångö på typ släktträff och sova där. Åker hem på söndag för att skolan börjar på måndag:( Men ridskolan börjar på fredag:D C Ya!

Vart vid Anneberg!

Var vid Anneberg nu i eftermiddag, kallt i vattnet men jag badade i alla fall;)! Har glömt att skriva en sak innan, har inte känt för det. Var med Alice i lördags och red Evita, hennes häst. Det var jättekul, som vanligt! Galopperade med Evita för första gången, jag har ridit henne typ två gånger och första gången fick Alice leda mig;) Brukar inte rida så länge när jag rider henne men... KUL! Hade fotbollsträning igår, jättekul som vanligt, särskillt när det var några som blåste upp en luftballong precis jämte planen vi spelade på;) så alla hade lite svårt att koncentrera sig:D!
Ses!

Cha, cha!

Sjungt i kyrkan idag på morgonen. Gick sådär. Hade fotbollsträning sen och det var så himla varmt, vi kände oss som grillade kycklingar eller nåt. Jag var tvungen att gå hem lite tidigare för att vi skulle till Martina och Mathias för att fira Martina och Marta. Känner inte för att blogga så mycket nu, men vi hörs imon!:)

1-1

Smålandsstenar gjorde ett mål i första halvlek. Dom var jättenära att göra fler mål men dom tog stolparna. Vilma gjorde ett mål till oss i andra halvlek och även där var Smålandsstenar nära att göra fler mål. Fanny hade målchans också men den gick över målet:(. Men vi lyckades ändå!:D Jag har sovit över hos Martina och Mathias inatt. Marta var där igår kväll också så vi gjorde skålar av pärlor. Pilligt men kul!:D Kunde dock inte koncentrera mig eftersom Hawaii Five-0 gick på tv:n;)
 
Ps. Jag har Instagram och eftersom jag oftast har mobilen med mig så är jag mer aktiv där än här på bloggen. Så du får gärna följa mig om du vill ha updatering lite oftare.Ds

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Kom precis hem från en bortamatch mot Smålandsstenar. 1-1. Lite skillnad mellan att förlora med 11-5 än att spela oavgjort! Och vi har resten av hösten på oss att klå dom andra också!:D Jag är jättehungrig, måste äta nu. Skriver mer sen!

Tell me something I don't know

Jag har varit på fotbollsträning ikväll, jättekul som vanligt!:D Har städat mitt rum lite också, tror jag ska fortsätta imon. Ska ladda upp några av mina favvolåtar här nu. Hope you like it!

Tja!

Det var jättekul på fotbollsträningen igår. Vi spelade match med pyttesmå mål som stod i mitten av planen men vi hade fortfarande resten av planen att spela på, lite konstigt men kul!:D Peter rullade ut bollar åt oss och när jag tog i för att passa tillbaka bollen så fastnade dopparna i gräset. Typiskt mig^^,tvärstopp. Bollen rullade iväg ändå, men det går inte särskillt bra att kuta över planen^^. Jag ÄLSKAR att läsa. Och igår så hittade jag och mamma ett sätt att ladda ner böcker från internet till en app på Ipaden. Men nu när jag läst Klara nummer 3 och 4 så finns ju såklart inte resten av dom. Bara 1,2,3 och 4! Jag blir GALEN!!!
Passar på att tipsa om en blogg också:
http://powerpony.blogg.se/ Ses!

Veckan!

Åkte ner till Gullbranna förra fredagen för att åka därifrån till Liseberg, på söndagen. Det var jättekul på Liseberg, jag åkte balder som jag sa, och Hang Hai. Jag trodde aldrig att jag skulle våga åka Hang Hai för jag tycker att den ser ASläskig ut. Men jag åkte den och precis som Matilda sa så var den faktiskt inte läskig. Den var bara skön!:D Det kändes lite som att plattformen, eller vad man ska säga, som vi satt på skulle flyga iväg när som helst men den är ju bara stor. Vi fick tyvärr bara åka karussellerna en eller två gånger för att det var så långa köer. Balder var inte så läskig. Det roligaste var första backen ner och backarna som det var tak över. Det läskigaste var den långa backen upp. Höjdrädd.;) Jag, mamma, Martina och Hugo åkte slänggungorna, EN gång. Det knarrade i kedjorna och så, så det kändes som att gungorna kunde gå av när som helst. Så jag satt och önskade att om dom gjorde det så skulle dom gå av på ett visst ställe så att jag landade i buskarna.;) På kvällen, efter Liseberg, så åt vi på en restaurang som hette La Sombrita. Tog bröd och pasta:D;), gott var det i alla fall! Efter det hem till husvagnen i Gullbranna.
 
På måndagen skulle vi åka hem från Gullbranna:( Vi åkte hem på kvällen så jag va med Ines. Vi var på TiTo och där träffade vi två tjejer som var kusiner, vi trodde dom var bästa kompisar. Ellen och Agnes. Vi spelade fotboll och jag och Agnes hamnade i samma lag, mjukglassarna. Och Ines och Ellen hamnade i det andra laget, piggelinerna. Det var jättekul!:D
 
På tisdagen gjorde jag inte så mycket. Kollade på tv, spelade spel och var inne på datan. På kvällen åkte familjen till några kompisar i Värnamo som vi inte hade träffat på jättelänge. Sen på onsdag morgon åkte vi till våra kusiner i Trollhättan. Vi träffar inte dom så ofta för att det är ganska långt ifrån oss. När vi kom dit så åt vi och jag, Ella, Hugo och Ester hade vattenkrig för att det var så varmt och vi kunde inte åka och bada och inte ta fram poolen. Efter kvällsmaten så kollade vi (jag, Ella, Hugo och Ester) på Alvin och Gänget 3. Den var jätterolig och jättebra, precis som dom andra två filmerna:D Vi sov över där och på torsdagen åkte vi till mormor Molly, som vi inte har träffat på jättelänge så det var jättekul. Sen ville vi åka och hälsa på farmors syster och hennes familj så då gjorde vi det. Det var jättekul där för dom har köpt en hund. Leonberger. Han hette Ralph och var skitsöt men lika hög som Algot så vi var lite rädda för honom:). Vi gick och badade hos dom och det var jättekallt i vattnet, men jag kan inte säga att jag inte badade i alla fall. När vi gick tillbaka till huset så var Ralph jätteglad och hade massa mer energi när han hade badat så han var nära att springa omkull Algot två gånger. Men innan dess gick det ju att gosa med honom;). Vi åkte därifrån, till McDonalds och åt och sen hem.
I fredags så va jag med Alice och sov över där som ni vet. Och det var jättekul, som vanligt:D! I lördags så var jag på Lydia och Alles bröllop. Och följde sen med mormor och morfar hem. Sov där till igår.
Alla bilder är från Google
 
Ikväll är det fotbollsträning:D:D:D!!! Yippie! Hörs!:D

Förlå, förlåt, förlåt!

Förlåt för att jag skickade "Bröllop!" två gånger, blev bara så trött på att datorn segade. Inlägget om vad jag har gjort i veckan, som jag sa att jag skulle skriva igår. Skrev jag inte för att jag satt inte själv en enda gång resten av kvällen och jag gillar inte att skriva när någon kollar på. Måste gå efterrätt nu! Gör kanske inlägget sen eller imon. Så snart som jag kan! Hörs!

Bröllop!

Vart på bröllop innan och dom var jättefina. Lydia hade sytt sin klänning själv och det var VERKLIGEN fin. Och Hugo och Algot såg så coola ut med hängslen och fluga!:D Skriver mer sen. Även om vad jag har gjort i veckan. Ska träffa Ebba nu. Hon bor ju här vid mormor och morfar.;)

Bröllop!

Vart på bröllop innan och dom var jättefina. Lydia hade sytt sin klänning själv och det var VERKLIGEN fin. Och Hugo och Algot såg så coola ut med hängslen och fluga!:D Skriver mer sen. Även om vad jag har gjort i veckan. Ska träffa Ebba nu. Hon bor ju här vid mormor och morfar.;)

ALICE!!!!!

Jag har inte sett Alice på... jag vet inte men det är ASLÄNGESEN! Ska sova över här. Ska följa med mormor och morfar och kolla när Algot och Hugo ska vara brudnäbbar på Lydia och Alles bröllop. Skriver om vad jag har gjort dom senaste dagarna imon. För då har jag lite mer tid. Hörs!

RSS 2.0