MIna vänner

Mina vänner är SÅ otroligt VIKTIGA för mig. Det är nånting jag ABSOLUT inte skulle klara mig utan. Om jag inte skulle ha mina vänner skulle t.ex. inte gilla seedway, inte spela fotboll, inte åkt toaletten i Ljungby o.s.v. för det är dom som har peppat mig att t.ex. åka toaletten i Ljungby vilket jag är SÅ otroligt glad för att dom gjorde. Jag skulle inte gilla seedway för jag har aldrig ens haft en tanke på att åka och kolla på det, för när jag har sett det på tv så har det bara varit nåt som dom kör runt, runt, runt i. Men sen sa Alice att det faktiskt var skitkul att kolla på det. Så när jag åkte och kollade på det var det faktiskt skitkul. Utan mina vänner vore mitt liv astråkigt. Vänner är det bästa man kan ha, ta vara på dom.

Om någon av dom sviker dig, är det inte din förlust. Det är deras.


See you at monday!

Åker till Gullbranna snart. För att gå på Diggiloo på lördag. Det blir ett inställt imon. Kom på att jag igår när jag skrev det hade skrivit att det skulle komma idag men ändrade nyss till att det skulle visas imon. Så hoppas det gör det. Kanske kan blogga från Gullbranna, vi får se. Vi hörs!

Antar att det är bäst jag bloggar nu!:)

Nu har jag bestämt mig för att ha kvar bloggen men jag bloggar kanske inte varje dag men jag försöker att blogga så ofta jag kan. Ska kolla om det finns nån app på Google Play som jag kan blogga ifrån. Då skulle jag kunna blogga oftare eftersom jag oftast har mobilen med mig när jag ska nånstans. Funderar på att byta header också men får nog vänta till nästa månad eller nåt när jag har lite mer pengar. Idag har jag kollat på film, "Dreamer". En av mina favoritfilmer. Jag har bakat bananmuffins och nu är farmor och farfar här.:) Imon efter maten (tror jag), åker jag, mamma, Hugo, Algot och mormor (tror mormor ska åka med oss), ner till Gullbranna för att jag, mamma, pappa, Hugo och Fam. Davidsson (Ebba, Moa, Katti, Krister och Leo) ska på Diggiloo i Halmstad på lördag. :D Stannar i Gullbranna till söndag tror jag. Ska försöka göra ett inställt men har aldrig gjort det innan så jag vet inte riktigt hur det går men det ska nog gå. Vi hörs!

Hemma!

Hemma från lägret nu, det var skitkul.:D Vi badade, gick på vandring, pysslade när det spöregnade, åskade och blixtrade. Sov i tält. Eller inne om man ville det. Det var några killar som skulle ta ner ett tält klockan 5 idag på monnen. :/ Några låg i sina tält och pratade klockan halv 5 på monnen. Har inte så mycket att skriva eftersom jag är så dålig på det så... Bye bye!
 
Ps. Funderar på att lägga ner bloggen.Ds

Hem, ljuva hem!

Kom hem innan vid klockan 4 ungefär. Vart skitkul på Legoland. Det roligaste var nog en berg-och-dalbana som hette X-plorer. Först kom det en ganska brant backe som svängde, så tåget la sig ner på sidan i alla svängar för att dom lutade alltid mycket åt sidan. Sen åkte man in i ett berg, där fanns det typ en skärm med två legogubbar på som typ hackade i is. Och den isklossen som repet satt fast i lossnade. Och då så blev det typ nån slags "fritt fall" så tåget föll typ 3-4 meter. Skitkul! Vi "åkte" en grej som hette robotarna också och man satt på en robotarm som gjorde rörelser så att man kunde komma upp och ner, på sidan, på rygg och alltihop. Jag valde aldrig upp och ner för jag är ganska feg men det var jättekul att åka dom. Här kommer lite bilder.
 
 
Gunnar!!!
 
 
 
 
 
Jag tog massor med andra bilder på miniatyrhusen i lego men tyckte inte att jag behöver visa dom. Alla ser ungefär likadana ut.
Måste visa en båt. Och nån typ av höghus eller skyskrapa, jag vet inte vad det är.
 
 
Imon ska vi till Baståsen på kvällen och på tisdag är det juniorläger till onsdag. På lördag ska vi gå på Diggiloo. Tagga!

Godisautomat, testat!

Jepp, testat godisautomaterna på Ica nu. Det var bra men vissa godissorter var slut så, det var inte så bra. Så här ser dom ut:
 
 
 
 

Ooooops!

Upptäckte nu att det stod Sommmarlov! som rubrik (och ingen text) flera gånger sorry för det. Tryckte på Enter utan att jag visste det och sen när jag märkte att jag gjorde det så testade jag vad som hände och då blev det ytterliggare en gång med bara rubrik. Ber så helst mycket om ursäkt för det och att jag glömde en bild innan. Inte så viktigt men kommer störa mig SÅ mycket på det så jag måste göra det.
Bara en bild på naglarna på skolavslutningen men ändå, här kommer dom:

Godisautomater på Ica...

...Bra? Ska kolla sen. När vi ska köpa godis till Danmarksresan. Men som en i tidningen sa: "Nu kan inte mamma lägga tillbaka det jag inte får ta!" eftersom det kommer flera på en gång:D! Tydligen burkar nu också istället för påsar, får man säkert mycket mindre eftersom burkarna inte är riktigt lika stora som påsarna. Jag som älskar godis så godiset räcker inte ens en hel dag. :(
 
Dagens outfit:
Svart linne från KappAhl och jeansväst
Byxor från lindex
Halsband från KappAhl och armband från Puss& Kram (eller Puss dom byter mellan dom hela tiden).
 
Här kommer skolavslutningskläderna på samma gång: Sorry för snedbilden
 
Klänning från KappAhl
Blomma från KappAhl
Kofta från H&M

Ses på måndag!:)

Danmark imon och Legoland fredag och lördag. Åker hem på söndag och iväg på juniorläger från tisdag till onsdag. Bloggar på måndag. Kul hos Ebba igår. Hoppas att det blir lika kul på Legoland med henne som igår. Det brukar inte gå så bra annars när vi är iväg.:/ Ses!

Sommarlov, och Legoland!!!

Äntligen sommarlov, Vart i Trollhättan hos Ella och Ester (mina kusiner), sen i fredags kväll. Skitkul! Vi sprang 3,5 kilometer, lekte några lekar. Typ stillasittande tipspromenad. Åkte hem igår. Sen skulle vi iväg igen så kom inte hem förens på kvällen. Idag har jag vargt hos Gustav och spelat Wii och kollat på tv. Sen cyklade jag hem. Och kollade på tv. Det har jag gjort idag. Imon ska jag inte göra nåt annat än och kolla på tv och vara inne på datan, tror jag. Sen på kvällen ska vi till Ebba. På torsdag åker vi till Legoland. Kul! Längtar!

Sommarlov


Sommarlov


Sommarlov


Sommarlov


Sommarlov


Sommarlov


Sommarlov


Sommarlov


Ändrade planer!

Följde med Alice hem efter Julles party! Längesen jag sov här nu! God natt! Tagga sista ridskolan imon!

Tja!

Idag har jag vart med Ebba, Philip, Gustav och Axel. Ebba och jag har badat i Annebergssjön, i regnet och det var jätteskönt. Sen träffade vi Phille, Gurra och Axel, sen hade jag fotbollsträning, eller "fotbollsträning" för det fanns ingen plan att träna på så vi fick springa elljusspåret istället. Imon är det skolavslutning, längar! Bye, bye!


Bad update!

Jag har ridit, Dynamit. Sjungt på Borgen och spelat fotbollsmatch så jag har inte hunnit blogga. Skolavslutning på torsdag, sen sommarparty hos Julle. Kul!

Fullt upp!

Har inte haft nån ledig tid hemma idag. Skola först sen hem och direkt till Värnamo. Väl där var vi på mammas jobb, på stan och sen till Johan och Marta. Där åt vi kvällsmat och kom hem ungefär kvart i 8. Imon är det klassikern, alltså ingen skola. Vi kommer bara ha en lektion. Sen ridletion, och hem och fira pappa och Matilda!

Slappat efter GRYM filmkväll!

Japp, GRYM filmkväll igår och vi hade skitkul, VERKLIGEN kul! Först åt vi pizza, sen öppnade jag paketen (bilder kommer), vi åt tårta, vi kollade på filmen (Projekt Prinsesa), vi gick ut. Har tyvärr inga bilder men ska kolla om jag kan få några från Alice! Hade fotbollsträning idag, städat och vart lite med Gustav. Kul! Annars bara slappat. Skola imon igen, BLÄ! Men man måste ju. Sen taggar vi ridskola på fredag.

Obs! Glömde!


”Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se”

 



...

”Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se”

 http://nellieberntsson.se/2012/06/04/tavling-7/#comment-130390


Hos Alice!

Tja, är hos Alice nu. Vi ska till hästarna (Evita och Cizzi) sen vid fem. Bye, hörs sen!

Tja, hej och hallå!

Jag är hos mormor och morfar och gör inte så mycket. Som jag skrev innan så spelade jag fotbollsmatch idag på förmiddagen. Gick inte så bra eftersom vi förlorade. Julia krockade ihop med en spelare i Värnamo så en "skada" så hon kunde inte vara med på ett tag. Ida, målvakten, fick ont i höften, efter en hård boll eller en spark tror jag, men hon kunde spela andra halvlek också. Sen sparkades hon hårt på benet så Isabella fick hoppa in istället för Ida. Imon är det skola, tisdag skola och filmkväll, längtar!

VÄRLDENS BÄSTA ALICE!!!!!!!!!!

Japp! Eller ägaren av ponnybrudern.blogg.se! Fick reda på att det tydligen var många som föröte ringa henne. Förstår att det kan vara jobbigt men... ändå så himla kul att min kompis är lite poppis i alla fall! Fortsätt så så kommer du komma så långt du vill!:) 

Till Världens Bästa Alice från din Maja!  

Fotbollsmatch mot Värnamo!

Det blev 6-1 till Värnamo men, men. Måste äta nu! Bye!

Musik

Musik är nåt jag ABSOLUT inte kan leva utan. Jag älskar musik. Musik och hästar är nåt jag ABSOLUT inte kan klara mig utan. Det är olika grejer som gör att jag fastnar för en låt. Ibland bara klickar det och ibland lyssnar jag några gånger på den, börja kunna det bästa av texten utantill och börjar gilla den. Jag lyssnar BARA på musiken och jag lyssnar på många olika, om jag hittar en musikvideo på You Tube som jag inte känner igen, lyssnar jag på den, ibland gillar jag den och ibland får jag panik bara av att lyssna på det. Jag försöker lyssna på så mycket som möjligt som mina kompisar eller nån annan bloggare tippsar om. Ibland är det helt utanför min värld hur nån kan gilla det och ibland hur nån kan hata det. Men man har olika musikstil, som en del inte fattar. En del tycker att Eric Saade är skitsnygg och därför gillar dom honom och hans låtar och går på så många av hans konserter som möjligt. Andra gillar hans musik/låtar och bryr sig inte ett dugg om han är "skitsnygg" eller "mindre snygg", eller bara kollar inte på honom utan lyssnar bara på musiken. Sån är jag. Jag lyssnar på texten och melodin, kollar kollar på numret/dansen (om det är med nån), och bedömmer låten ut efter det, inte om artisten är snygg eller inte för det spelar ABSOLUT ingen roll för mig. 

Dom här låtarna tycker jag är bra, det finns många fler men det får inte plats och jag kommer inte på alla heller.

Ps. Jag säger att den som tycker att Eric Saade eller nån annan/några andra är snygga och gillar deras låtar är dumma i huvudet, bara att den tycker det kanske ska tänka efter lite om man verkligen gillar låtarna eller bara "gillar" dom för att artisten är snygg.Ds

5 saker du inte visste om mig!

1.Jag älskar att kolla på speedway, Lejonen.                                                                                           

2. Jag älskar att pyssla.

3. Jag älskar att hålla på med hår, helst någon annans, tycker det är svårt att fixa mitt eget. 

4. Jag älskar att måla/skissa kläder, i en Top Model bok.

5. Jag älskar att läsa och kan säkert läsa runt 5-7 böcker per vecka.


Kurre!

Igår var det ridlektion och jag red Kurre, bra men fick inte honom i galopp riktigt som jag ville, mitt fel. Tillslut gick det som jag ville. Kollade på Let's Dance, bra och kul att Anton vann, tycker jag. Imon ska vi spela fotbollsmatch mot Värnamo, håll tummarna. Kanske ska baka idag, vi får se. Bye bye!

me


Bästa Anna lottar ut en GRATIS design!

tävling
http://annasylves.blogg.se/2012/may/vinn-en-gratis-design-d.html#comment 


RSS 2.0